Protocollen en richtlijnen
{{Message}}


Protocollen en richtlijnen

Zorginstituut Nederland


Module Stoma Hulpmiddelen
Met de ontwikkeling van de Module Stoma Hulpmiddelen is een eerste belangrijke stap gezet naar functioneringsgericht voorschrijven van stoma hulpmiddelen. De noodzakelijke stappen voor implementatie en doorontwikkeling staan in de module Stoma Hulpmiddelen beschreven. 

V&VN logo


Evidence Based richtlijn Stomazorg
Het doel van deze richtlijn is een bijdrage leveren aan verhoging van de kwaliteit van stomazorg in Nederland door uniformiteit. Deze richtlijn is geschreven voor verpleegkundigen en verzorgenden. Daarnaast is de richtlijn te gebruiken door patiënten, de Nederlandse Stomavereniging en door andere beroepsgroepen. 

Deze richtlijn is geschreven voor verpleegkundigen en verzorgenden. Daarnaast is deze te gebruiken door patiënten, de Nederlandse Stomavereniging en door andere beroepsgroepen.Het doel van deze richtlijn is een bijdrage leveren aan verhoging van de kwaliteit van stomazorg in Nederland door uniformiteit. Deze richtlijn is geschreven voor verpleegkundigen en verzorgenden. Daarnaast is deze te gebruiken door patiënten, de Nederlandse Stomavereniging en door andere beroepsgroepen.

Divider

Mis je een protocol of richtlijn? Laat het ons weten!

Vragen met een * zijn in ieder geval nodig om u verder te kunnen helpen.

StomaKennisNetwerk maakt gebruik van cookies.

Om de website van StomaKennisNetwerk goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden, gebruiken we analytische en functionele cookies.